Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

RYCHLÝ KONTAKT:

tel: +420 608 346 903
napište nám

NOVINKY:

arr3Výsledky SDK 2020 a kalendář závodů na rok 2021    Po zimě se vám ozýváme s konečnými výsledky Seriálu dlouhého koloběhu a kalendářem závodů pro... arr3Zrušení veselice a spuštění přihlášek na Přejezd republiky  Zrušení Koloběžkářské veselice 2021 a vyhlášení  termínu spuštění přihlášek na Přejezd... arr3Pátá koloběžkářská veselice  Srdečně vás zveme na pátou zimní koloběžkářskou veselici!    ... arr3Výsledky závodu Českým středohořím 2020  Výsledky posledního letošního závodu najdete pod tímto odkazem. Nyní náš čeká "jen" Koloběžkářská... arr3Výsledky závodu Z Ráje do Pekla a zpět  Máme pro vás výsledky závodu  Z Ráje do Pekla a zpět pořádaném Koloběžkami Český... arr3O Vodňanského kapra 2020 - výsledky  V sobotu 15. srpna se uskutečnil další závod Seriálu Dlouhého Koloběhu, tentokrát s názvem "O... arr3Výsledky O Znojemskou okurku  Na našem blogu jsou k nahlédnutí výsledky zatím posledního závodu SDK - O Znojemskou okurku.   ... arr3Výsledky Přejezdu republiky 2020 a propozice O znojemskou okurku  Máme pro vás výsledky posledního a patrně nejnáročnějšího závodu Seriálu dlouhého koloběhu -... arr3Přejezd republiky už za pár dní!  Posledních pár slov pořadatele Pavla Štorka před startem najdete na našem blogu.   ... arr3Výsledky - O Rybníkářův pohár  První závod letošního Seriálu dlouhého koloběhu je za námi a zde se můžete podívat, jak se nám... arr3Další Jelenova dobrodružství  O dalších akcích nezničitelného Jelena si můžete přečíst v jeho okénku.   ... arr3Hodkovické koloběžení 8. ročník 16.5. trochu jinak.  Hodkovické koloběžení 8. ročník 16.5. trochu jinak. Tentokrát pouze jako video-vzpomínka na... arr3Rozhovory s koloběžkáři  Do zajímavostí jsme přidali rozhovory s našimi zákazníky. Najdete je zde. ... arr3Chcete být také informováni o našich akcích?Vzhledem k mnohým žádostem jsme založili skupinu zájemců, jíž zasíláme informace o našich...

 

 

 

 

 

PROČ NAKUPOVAT U NÁS:

 

* zázemí kamenného obchodu

 

* 13 let na trhu

 

* kvalitní poradenství a servis

 

* výhradní zástupce koloběžek

Kostka pro Liberecký kraj

 

* možnost vyzkoušení koloběžek

na prodejně i v okolí

 

* pozvánky na naše koloběžkové

akce

 

 

INFORMUJEME VÁS:

 

 

 Instagram

 

 

 

videa


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Koloběžky Hodkovice s.r.o., se sídlem v ulici Liberecká č. p. 16, Hodkovice nad Mohelkou, IČ 616 79 607, zapsaná u městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 35349. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu pavel.stork@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů